perjantai 31. elokuuta 2012

Ideapajaa ja leipomuksia

Heippa kaikki lukijat! :) Mites teillä on alkusyksy lähtenyt käyntiin? Mulle heti tuli pieni flunssa tässä, mutta eikö se siitä:). Mutta asiaan... Sain kunniaksi tehdä pikkusiskojeni (kaksostyttöjen!) ristiäisiin toisen kakun ja nyt on kaikenlaisia ideoita mietitty :) Itseasiassa tällä hetkellä uunissa paistuu suklaakakkupohja, johon on tarkoitus tehdä vadelmainen täyte. Pitää varmaan muutamia koekakkuja tässä leivoskella, ennen kuin löydän täydellisen kakun reseptin (ellei uunissa paistuva kakku ole se)  =) Joten, onko teillä lukijoilla jotain ihania kakkureseptejä, joita haluaisitte jakaa? :)) Voitte laittaa vaikka linkin tai lähettää ne sähköpostiimme:
cookiecrumblesblog@gmail.com

Vielä lopuksi yksi resepti herkulliseen jälkiruokaan :)


 Marjainen jälkiruoka:

marjoja: esim. mustikoita, punaisia- ja tummiaviinimarjoja, vadelmia
maustamatonta jogurttia
kinuskikastiketta
vaahdotettu vaniljakastiketta

Kokoa kerroksittain kulhoon marjoja, jogurttia, kinuskikastiketta ja vaahdotettua vaniljakastiketta, esim. niin että ensimmäinen kerros marjoja, sitten jogurttia ja kinuskia ja sitten taas marjoja, kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta. Maukas jälkiruoka on valmis parissa minuutissa :))


 Emmi

2 kommenttia:

  1. Pitääpä kokeilla, tosi hyvän näköistä....

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä kokeilla, helppoa ja herkullista! :) Jogurtin tilallehan voi myös laittaa esim. rahkaa tai mitä tahansa kaapista löytyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥