sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Suolaiset muffinit kinkku-juustotäytteellä.

Tein juhannukseksi suolaisia muffineita.
Ensimmäisen erän tein gluteenittomalla jauhoseoksella( amerikanmuffinivuuat)
Toisen erän tein hiivaleipävehnäjauholla (värikkäät paperivuuat, jotka kyllä tarttuivat niin ettei muffinia saanut irti paperista, amerikanmuuat siis parempia tässä!)

Tämän näköinen on gluteenittoman jauhoseoksen paketti.


Muffinien ohje:
4 dl vehnäjauhoja/ gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
2 tl pizzamaustetta
( se sisältää oreganoa,basilikaa,valkosipulia,mustapippuria,sipulia ja meiramia, vaihtoehtoisesti voit laittaa vain oreganoa ja basilikaa)
2 dl kinkkusuikaleita
½ paprikaa
4 dl juustoraastetta( taikinaan ja muffinien päälle)
2 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl öljyä


1. Uuni 225 asteeseen
2.Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään isossa kulhossa ( monitoimilaitteen kulhossa)
4.Lisää loput aineet.
5. Annostele tahmainen taikina kahden lusikan avulla vuokiin.
6.Paista uunin keskitasolla noin viisitoista minuuttia.

Ohjeessa sanottiin että muffineita tulisi 12 mutta itselleni tuli jopa 17, joten varaudu laittamalla valmiiksi ylimääräisiäkin vuokia.

                                    Tässä linkki Tiian tekemiin suolaisiin muffineihin KLICK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥