keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Suklaa-hasselpähkinäcookies

125 g voita
3/4 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 dl (hiivaleipä)vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
200 g leivontasuklaata rouhittuna
1,5 dl hasselpähkinä rouhetta

Rouhi suklaa melko suuriksi paloiksi veitsellä.
Vaahdota voi ja sokerit.
Lisää kananmunat voi-sokeri seokseen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lopuksi sekoita kaikki aineet keskenään. Laita leivinpaperi uunipellillesi ja tee siihen pieniä kekoja seoksesta lusikaa apuna käyttäen, ja lopuksi paina keot littanoiksi. Ripottele päälle vielä vähän hasselpähkinä rouhetta. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 12 minuuttia. Uunista oton jälkeen anna keksien hetki jäähtyä leivinpaperilla, ennen kuin irrotat niitä. Herkuttele! Emmi

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♥